Пронађени оружје и дрога

У акцији сарајевске полиције ухапшена 2 мушкарца

  • Извор: СРНА
  • 03.04.2024. 10:37

Припадници МУП-а КС ухапсили су мушкарца чији су иницијали С.Б. /30/ осумњиченог за неовлаштену производњу и стављање у промет дроге и недозвољено држање оружја или експлозивних материја, те А.А. /32/ због сумње да је починио кривично дјело посједовање и омогућавање уживања дроге.

У саопштењу МУП-а Кантона Сарајево наводи се да је акција "Слипер два" реализована под надзором тужиоца Тужилаштва Кантона Сарајево с циљем документовања кривичних дјела неовлаштеног промета дроге.

У претресима који су извршени на подручју Новог Града пронађено је и одузето 36 ПВЦ паковања марихуане бруто масе око 980 грама и једно паковање са 53 комада екстазија.

Пронађено је и одузето шест ПВЦ паковања спида бруто масе око 91 грам, пет пакетића марихуане, те аутоматска пушка са преклопним кундаком и припадајућим оквиром са 30 комада метака, те 79 комада метака различитог калибра.

Мушкарац А.А. је након криминалистичке обраде отпуштен из службених просторија, док је С.Б. предат у просторије за задржавање ухапшених МУП-а Кантона Сарајево.

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције настављају рад на овом предмету. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?