Обрачун

Тројица ухапшена због туче у кафићу, потегнут и пиштољ

  • Извор: АТВ
  • 15.01.2024. 11:17

Три особе ухапшене су у Котор Варошу након што су двојица напали трећег, који је потом на њих потегао пиштољ!

У ПУ Бањалука наводе да су ухапшени Н.Д. из Котор Вароши због сумње да је починио кривично дјело угрожавање сигурности, те М.М. и Д.М. због прекршаја из Закона о јавном реду и миру, односно учешћа у тучи. Кажњен је и конобар кафића у којем су се налазили због послуживања алкохола ”видно алкохолисаним особама”.

”Полицијској станици је пријављено да је око 00.25 часова дошло до нарушавања јавног реда и мира у гоститељском објекту у Котор Вароши тучом три лица. Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да су М.М. и Д.М. након вербалне расправе физички напали Н.Д. задајући му више удараца, те да је Н.Д. у једном тренутку извадио пиштољ и усмјерио га у њиховом правцу”, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да су сви подвргнути алкотесту и код Н.Д. је измјерено 1,37 g/kg, код М.М. од 1,41 g/kg, а код Д.М. 1,67 g/kg алкохола у организму.

”Од Н.Д. је уз потврду одузет пиштољ макре ”Glock” са два оквира и 12 комада муниције. Раднику угоститељског објекта уручен је прекршајни налог због почињеног прекршаја послуживање алкохолом”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)