Масакр

Троје убијено у пуцњави у Гимназији у Санском Мосту

Три особе су убијене, док је једна тешко рањена у пуцњави која се јутрос догодила у Гимназији у Санском Мосту, потврђено је у МУП-у Унско-санског Кантона.

Аднан Бегановић, портпарол Управе полиције МУП-а УСК за АТВ каже да је полицији у 10.15 часова пријављено да је у школи дошло до употребе ватреног оружја.

”Према досадашњим информацијама три особе су смртно страдале, док је једна задобила тјелесне повреде и у току је његов транспорт у Универзитетски клинички центар Републике Српске”, рекао је Бегановић.

Радник Гимназије пуцао на чланове комисије који су га суспендовали!?

Радник Гимназије пуцао на чланове комисије који су га суспендовали!?

Он каже да детаљи пуцњаве засада нису познати, те да се на терену налазе бројне полицијске екипе.

”Више информација биће познато током дана”, рекао је Бегановић.

Према незваничним информацијама убијени су професори школе на које је највјероватније пуцао помоћни радник, који је рањен и на путу је за болницу. Засада није познато како је радник рањен и да ли сам себи нанио повреде.


(Фото: Фејсбук / РТВ Сана)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.