Шековићи

Тројац напао полицајце, један службеник повријеђен

  • Извор: АТВ
  • 29.07.2024. 11:15

Три особе ухапшене су у суботу у Шековићима због напада на полицајце, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Како се наводи, ухапшени су Д.Н., Л.М. и М.М, сви из Шековића, и они се терете за кривично "Напад на службено лице у вршењу службене дужности".

"Полицијској станици Шековићи је истог дана, око 02,25 часова пријављено да је у једној улици у Шековићима дошло до нарушавања јавног реда и мира од стране више лица приликом чега је дошло до физичког напада на полицијске службенике, усљед чега је један полицијски службеник задобио повреде. Полицијском службенику указана је љекарска помоћ у Јавној здравственој установи Дом здравља 'Свети Сава' Шековићи", додаје се у саопштењу.

Младић из Прозора погинуо у несрећи између Посушја и Томиславграда

Младић из Прозора погинуо у несрећи између Посушја и Томиславграда

На основу наредбе судије Основног суда Власеница, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево Подручна канцеларија Власеница, истог дана, извршен је претрес куће, помоћних објеката и покретних ствари које користе наведена лица.

"Полицијски службеници, под надзором поступајућег тужиоца настављају са даљим активностима у циљу комплетирања и документовања предмета", закључују у ПУ Зворник. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    'Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.