Derventa

Tri osobe uhvaćene u krivolovu, oduzete puške

  • Извор: Агенције
  • 06.09.2021. 09:09

Policija je od osoba iz Dervente čiji su inicijali E.T, E.M i M.H. privremeno oduzela tri lovačke puške i protiv njih će Okružnom javnom tužilaštvu u Doboju dostaviti izvještaj o izvršenom krivičnom djelu nezakonit lov, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Policija je juče oko 7.00 časova, u mjestu Bijelo Brdo, uočila četiri uređaja sa akumulatorskim napajenjem i zvučnicima koji su proizvodili zvukove ptica prepelica i u neposrednoj blizini navedene osobe.

Osim ovih uređaja, koji su izuzeti, pronađene su i četiri čaure od lovačkih pušaka kalibra 12 milimetara, a privremeno su oduzete tri puške koje su korištene u lovu za koje su E.T, E.M. i M.H. imali oružne listove izdate u Policijskoj stanici Derventa.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм