Бањалука

Трагичан епилог судара: Сувозач подлегао, повријеђено и четворогoдишње дијете

  • Извор: АТВ
  • 16.09.2024. 06:00

Ненад Л. (66) из Бањалуке подлегао је у УКЦ Републике Српске од посљедица повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила у Бистрици код Бањалуке када је дошло до судара три аутомобила, сазнаје АТВ.

Он је био сувозач у аутомобилу ”даеву”, којим је управљао Јеленко Л. (68), а у којем је повријеђен и путник Лазар К. (63). Лаке повреде у УКЦ Српске констатоване су и четвородишњој дјевојчици Л.М. која се возила у ”реноу”, којим је управљао њен отац Дмитар М. (38). Треће возило које је учествовало у судару је ”нисан”, њемачких регистарских ознака, за чијим воланом је био Ранко Б. (54).

Подсјетимо, несрећа се догодила око 18.45 часова на дијелу регионалног пута Бањалука - Бронзани Мајдан. Очевици су испричали да су након судара реаговали ватрогасци који су сјели лим на возилу како би избавили повријеђене. Четири особе су превезене у УКЦ Републике Српске, а Ненад Л. подлегао неколико сати након несреће, док су осталим повријеђенима констатоване лаке повреде.

Тежак судар код Бањалуке, повријеђене четири особе

Тежак судар код Бањалуке, повријеђене четири особе

Увиђај на мјесту несреће извршила је саобраћајна полиција, а тачне околности несреће се истражују.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци који је наложио да се предузму све истражне мјере и радње ради утврђивања узрока несреће и евентуалне кривичне одговорности возача. Наложена је и обдукција тијела страдалог Ненада Л. која ће бити извршена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм