Убијена жена

Трагедија у Шипову: На овом мјесту се десио језив злочин

  • Извор: АТВ
  • 12.08.2024. 13:26

Стравичан злочин потресао је јутрос Шипово када је Никола Цумбо (38) из тог града хицем из ватреног оружја убио своју ванбрачну супругу Анђелку М. (34), а потом покушао да изврши самоубиство, сазнаје АТВ.

Злочин се догодио у 7.45 часова у Карађорђевој улици у Шипову.

Језив злочин у Шипову: Убио жену, па покушао да пресуди себи?

Језив злочин у Шипову: Убио жену, па покушао да пресуди себи?

"У улици Карађорђева, општина Шипово, дана 12.08.2024.године, око 07.45. часова, у путничком аутомобилу, из ватреног оружја-пиштоља, почињено је кривично дјело  тешко убиство из члана 125. став 1. тачка  3. КЗ РС, на штету А.М. рођена 1990.године из Шипова. Постоје основи сумње да је поменуто кривично дјело извршио Н.Ц. рођен 1986.године, из Шипова, који је након тога  покушао извршити самоубиство. Том приликом задобио је повреде опасне по живот и исти је збринут у УКЦ РС у Бањалуци. Увиђај на лицу мјеста обавила је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука заједно са полицијским службеницима ПУ Мркоњић Град", саопштено је из ОЈТ Бањалука.

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

Цумбо је и раније довођен у везу са нападима на супругу, а већ је кажњаван због насиља у породици.

Незванично сазнајемо да је иза њих остало двоје малољетне дјеце.


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)