Утопила се

Тетка нестале дјевојчице: Пронашли су је, на лијековима смо, тресемо се од јуче

  • Извор: Курир
  • 20.06.2024. 17:25

Тинејџерка М. Ј. утопила се јуче у Дрини у селу Мачвански Прњавор када је са тетком отишла на купање.

За њеним тијелом трагало се од јучерашњег дана, да би данас око 14 часова у Салашу Црнобарском, у потезу Мањеж пронађено тијело млађе женске особе.

Рођена тетка дјевојчице, потврдила је за Курир да се ради о дјевојчици која је нестала јуче.

Страшне вијести: Пронађено тијело дјевојчице (15), очух је идентификовао

Страшне вијести: Пронађено тијело дјевојчице (15), очух је идентификовао

- Ја сам узрујана све вријеме од јуче када сам чула да је ишла на купање у Дрину. Малоприје су нас звали да дођемо како бисмо идентификовали тијело, али ја нисам имала снаге да видим то, пронашли су њено тијело поприлично удаљено од мјеста гдје је ушла у воду. Од јуче ни дјеца ни ја нисмо спавали. Муж је управо отишао тамо, тресем се све вријеме, не знам како је могла да је одведе тамо... - рекла је потресена тетка ове дјевојчице.

Наиме, рониоци спасиоци трагали су сатима за тијелом дјевојчице. Она је са тетком отишла на купање на подручју Адамоваче, како мјештани Прњавора зову овај крај.

- Велика туга је завладала, не знам коме је теже. Моја сестра, односно дјевојчицина мајка је на лијековима, уопште не зна за себе, туга је гледати све то, не знам шта ће бити кад нам све ово дође у главу - рекла је саговорница Курира.

Дјевојчица је тек завршила осми разред, њена тетка, иначе рођена сестра мајке стардале дјевојчице, за њу кажу да је то било предивно дијете, вриједно и васпитано, као и да је живот био тек пред њом.

Пронађено тијело млађе женске особе - још увијек се не зна да ли је дјевојчица која се утопила

Пронађено тијело млађе женске особе - још увијек се не зна да ли је дјевојчица која се утопила

- Требало је да слави матуру, пре неки дан ме звала да ме пита хоћу ли јој купити торбицу, сви смо се радовали томе, поготово она, тако је била весела и радосна, једва је чекала прославу - додала је она.

Иначе, како сазнаје Курир, тинејџерка која се утопила је са мајком прије неколико година дошла у Прњавор из Панчева, након тога се мајка преудала и живели су јако сложно.

- Лијепо су живјели, очух је јако везан за њу, иако и они имају још дјеце поред ње. А отац дјевојчице није желио никакав контакт са њима двема, што је било страшно. Свашта је преживјело то дијете и сад када је требало да буде срећна и да ужива, ње нема - потресним ријечима закључила је саговорница.

Дјевојчица (16) се утопила у насељу Прњавор

Дјевојчица (16) се утопила у насељу Прњавор

Подсјећања ради, јуче је послије школе дјевојчица отишла са другом тетком, иначе сестром дјевојчициног очуха, на купање с обзиром на то да је био прелијеп дан, али нажалост, завршио се трагедијом.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:40 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Револуција 1917 (Р)

    Револуција 1917 (Р)

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.