"Све се ломи гдје је најтање"

Тешке судбине двојице погинулих: Ивку страдао и син, Дејанови немају новца за сахрану!

  • 27.06.2024. 14:34

У превртању тракотра које се током јучерашњег невремена догодило у атару села Бресница код Поркупља, на лицу мјеста је стардао Дејан Радоичић (42) из Здравиња, док је власник трактора Ивко Пејовић (70) из Бреснице преминуо током ноћи у нишком УКЦ.

Прво се мислило, а то је Пејовић испричао када су га пронашли, да је гром ударио у трактор, али је министар полиције Ивица Дачић касније изјавио да је истрагом утврђено да је до превртања трактора дошло усљед неприлагођене брзине и невремена.

Погинуо власник популарног кафића: Пао са мотора, па га покосио комби?

Погинуо власник популарног кафића: Пао са мотора, па га покосио комби?

Несрећни људи су били у шуми да скупљају дрва када је невријеме почело. Пожурили су да се врате и тада је дошло до превртања трактора. Пејовић је успио некако да, бауљајући пређе пар километара и дође до главног пута, одакле је позвана Хитна помоћ Дома здравља Прокупље која му је указала помоћ и превезла га до прокупачке болнице, а одатле је пребачен у УКЦ Ниш.

- Он је био свјестан и у разговору са окупљеним мјештанима објаснио је да је гром ударио у њихов трактор и да су се тако преврнули. Рекао је још и да не треба сада да траже Дејана, јер је он сигурно мртав, али је медицинска екипа уз помоћ мјештана успјела да дође до мјеста превртања и до трагично страдалог  Дејана - испричао је извор за Курир.

Дејан је иначе био надничар, који је, како кажу сви који су га познавали, био поштен и вриједан човјек који је свима у околини обављао послове. Посљедње двије године живио је у ванбрачној заједници са једном женом у Бресници, па је са Ивком често ишао у шуму по дрва.

Кија наслиједила огромно богатство од оца: Ево шта је урадила са свим некретнинама

Кија наслиједила огромно богатство од оца: Ево шта је урадила са свим некретнинама

- Не знам човјек коме није изашао у сусрет. Живио је врло скромно, заиста, али никоме никада није закинуо. Увијек је он радио поштено, као и његов брат. Са мајком живе од социјалне помоћи, па ето сада поред свих мука које имају, немају ни за сахрану. Зато су мјештани Здравиња одлучили да помогну Дејановој породици барем у овоме. За неколико сати прикупили су 40.000 динара, али је потребно још новца за сахрану - кажу мјештани Здравиња.

Ко жели може да уплати новац за помоћ овој сиротој породици на жиро- рачун рођаке Марине Настић 200 133730532 38 са назнаком За Дејанову сахрану.

И судбина настрадалог Ивка Пејовића је била тешка. Прије неколико година му је у саобраћајној несрећи погинуо син код Конџељске цркве, када је изгубио контролу над мотоциклом на којем је био. То је био један од близанаца које је Ивко има са супругом. Породица је скромна, радна и увијек су се мучили да зараде. 

У Црној Гори отворена прва плажа за жене са хиџабом

У Црној Гори отворена прва плажа за жене са хиџабом

- Све се ломи гдје је најтање. Просто ко је рођен да се мучи, читавог живота се мучи - коментаришу мјештани Бреснице оно што се претходног дана догађало.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Револуција 1917 (Р)

    Револуција 1917 (Р)

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)