Bilo i dijete

Teška nesreća kod Ilidže, šestoro povrijeđenih

  • 21.07.2019. 17:19

Na Hrasničkoj cesti kod Ilidže danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a povrijeđeno je šest osoba.

Kako javlja reporter portala Klix s mjesta nesreće na terenu su dva vozila Hitne pomoći te dva policijska vozila.

Prema prvim informacijama ljekari su prvu pomoć ukazali povrijeđenim osobama, koje su potom prevezli u bolnicu. Iz policije je potvrđeno da je povrijeđeno šest osoba.

U sudaru su učestvovali automobil “kedi”, koji se kretao iz pravca Ilidže i “reno” koji se kretao iz pravca Stojčevca. Nesreća se dogodila na raskrsnici kod restorana Panera.

Kako se saznaje u automobilu “reno” nalazilo se i dijete, koje je sjedilo u krilu odrasle osobe. Policija trenutno radi uviđaj i reguliše saobraćaj koji se odvija usporeno, s obzirom da se preusmjerava u jednu traku u oba smjera.

Kako su rekli iz Operativnog centra MUP KS, više informacija će biti dostupno po okončanju uviđaja.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм