Младеновац

Свештеник нападнут на прослави пунољетства кћерки

  • Извор: Блиц
  • 05.06.2024. 12:52

Свештеник Владан Ј. нападнут је ножем и повријеђен на прослави пунољетства својих кћерки у околини Младеновца.

На њега је насрнуо његов дугогодишњи пријатељ, бајкер Иван П. како се сазнаје до инцидента је дошло због музике и то пред сам крај журке, па се претпоставља да је и алкохол један од узрока.

Каже један од пријатеља који је био на прослави, након страшне свађе између свештеника Владана Ј. и бајкера Ивана П., испред ресторана су се чули и пуцњи.

- Свештеник Владан Ј. правио је прославу 18. рођендана кћеркама близнакињама. Било је око 200 званица, што дјеце, што родбине, пријатеља. За једним столом сједили су његови другови који су бајкери. Инцидент се десио кад је прослава била при крају, неколико минута прије поноћи. Мислим да су се расправљали око музике и да је због тога испао проблем, али заиста нисам сигуран. Ту је кренула свађа, Владан је избацио друга Ивана из сале - прича мушкарац који је био међу званицама.

- Иван је извадио нож скакавац, није узео нож из сале. Нисам примијетио да је Владан крварио, нису биле озбиљне повреде пошто није долазила Хитна помоћ. Док су Ивана држали бајкери, Владана је држао отац. Они су се свађали, али тако је то кад се попије. Владанова мајка, жена са штапом, изашла је и рекла да се врати унутра што је он и послушао.

Чуо сам да је Иван испалио неколико хитаца у ваздух, међутим, то не могу да тврдим. Полиција јесте нашла чауре, али оне су могле да остану и од једне свадбе која се тамо одржала раније. Полиција је дошла брзо. Три патроле и доста полицајаца. Они су све из сале постројили уза зид јер су добили дојаву да неко има оружје. Пуштали су једног по једног након претреса. Чуо сам да је Иван у бјекству – прича мушкарац који је био на прослави рођендана.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: