Србија

Шверцовао дрогу у чарапи и теглици еурокрема

  • Извор: СРНА
  • 26.02.2024. 17:37

Царински службеници Србије у сарадњи са полицијом на граничном прелазу Градина открили су марихуану и хашиш у пртљагу једног путника, који је дрогу сакрио у чарапу, теглицу од еурокрема и бочице од сапунице за прављење балончића.

Дрога је откривена у "мерцедесу" страних таблица чији је возач путовао из Холандије за Турску, саопштено је из Управе царина Србије.

Возач аутомобила рекао је цариницима да нема ништа да пријави јер наводно носи само личне ствари. Међутим, цариници су прегледали аутомобил и у возачевом личном пртљагу пронашли марихуану, која је била сакривена у чарапу и теглицу еурокрема, у којој је било и неколико груменова хашиша.

Откривене су и четири бочице са сапуницом за прављење балончића, које је путник искористио као маску за кријумчарење, јер их је испразнио, а у њих ставио пластичне кесице испуњене марихуаном.

У Управи царина додају да су у пртљагу откривени и слаткиши са психоактивним супстанцама - табла чоколаде и ручно прављени колач са мирисом марихуане.

Дрога је откривена јуче, а кријумчар је предат полицији у даљу надлежност, наведно је у саопштењу. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?