Језиво

Страшни детаљи о погибији Луке Вуксановића: Прошао кроз шибер и летио 30 метара, пронађен у грмљу без пола лица

  • Извор: Телеграф
  • 12.09.2024. 17:32

Лука Вуксановић (26) који је 24. августа страдао у вечерњим часовима на путу Београд-Младеновац, а чије је тијело нађено 9 дана касније у јако лошем стању, како Телеграф сазнаје, страдао је тако што је након што је ударио у банкину пролетио кроз отворени шибер и пао у шибље.

Овај случај је од самог почетка изазвао интригу обзиром да, након што се догодила несрећа, очевици, односно, људи који су се први нашли на мјесту несреће нису затекли возача у колима, а додатна мистерија настала је 9 дана касније када је његово тијело нађено у близини удеса.

- Лука се кретао неприлагођеном брзином, вјерује се да је била око 150 на сат. Изгубио је контролу над возилом, ударио у банкину, потом у шкољку од старог аутомобила који је ту био паркиран као реклама за ауто-сервис. Одмах су искочили ербегови, а од силине ударца он је излетио право кроз шибер. Сумња се да није био везан. Од ударца се дигао велики облак прашине, те ти очевици нису могли да виде тијело које дословно излијеће кроз шибер - речено је за Телеграф.

Драма у Њемачкој: Висили 40 минута на врху ролеркостера

Драма у Њемачкој: Висили 40 минута на врху ролеркостера

Како се даље наводи, он је пао право на кољена и сломио кичмену мождину.

- Он је летио 30 метара. Пао је на кољена, обје бутне кости су му биле сломљене, подлактица, ребра и кичмена мождина. Одмах је био мртав од тежине повреда. Нађен је у шибљу које је обрасло трњем, лијанама, окренутог на стомак. На себи је имао шарени шорц, а од пада је одрао пола лица, те је идентификован и на основу метала који је имао у устима, а који му је био уграђен у вилицу као дио кости - каже саговорник и додаје да Лука није нађен 100 метара од мјеста удеса, него 30:

- Тијело је нађено на 30 метара од мјеста на којем је нађен ауто. Врата возача су била отворена јер је један од очевидаца отворио врата на мјесту возача, да би утишао музику која се чула из кола, да би људи чули ако неко дозива упомоћ. Тако да је тиме та теорија да је сам отворио врата, да је бјежао, да је сам изашао, апсолутно нетачна - речено је.

Још увијек се чекају налази токсикологије.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    'Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Страначка хроника

    'Страначка хроника

  • 21:40 Серија: Авионџије (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)