Алма Арази

Шта је претходило незапамћеној трагедији у Скадру: "Заклео јој се на очевом гробу"

  • Извор: Курир
  • 07.05.2024. 11:46

Алма Арази, која је са троје дјеце скочила у Бојану, одустала је од развода јер јој се супруг Ерџис заклео да ће прекинути ванбрачну аферу коју је годинама имао!

Албански Топ Ченел, позивајући се на чланове њене породице, наводи да је Алма отишла у Италију у јануару да ради како би зарадила за изградњу куће за живот са дјецом. Ерџис је међутим стално звао супругу и молио је да се врати, а једном приликом се наводно заклео на очевом гробу да ће прекинути ванбрачну везу коју је имао.

"Алма је девет година старија од Ерџиса. Имала је основно образовање док је Ерџис завршио само четири разреда. Упознали су се преко рођака и након вјенчања емигрирали у Њемачку. Тамо су живјели у слози и добили двије кћерке. Прекретница је био повратак у Албанију јер Ерџис више није имао блискост са породицом упркос чињеници да су добили треће дијете које сада има три године“, наводи новинарка албанске телевизије Дорјана Безат.

АТВ на инаугурацији: Путин положио заклетву и започео нови мандат

АТВ на инаугурацији: Путин положио заклетву и започео нови мандат

Ерџис је претходне три године наводно имао везе са другим женама.

"Алма је видјела у његовом мобилном телефону фотографије и снимке које је снимио са пријатељима и показала их сестрама. Рекла им је да пати што је њен муж то урадио. Хтјела је да разведе и са дјецом отишла од куће. Потом је емигрирала у Италију у јануару. Тамо се запослила јер је хтјела да среди недовршен спрат на кући да живи са дјецом. Дјеца су остала са оцем и очевим братом и његовом женом јер Ерџис није хтио да јој да пуномоћ да их поведе“, наводи новинарка.

Алма се међутим вратила послије мјесец дана.

"Ерџис ју је позвао телефоном и заклео се на очевом гробу да ће прекинути ванбрачне везе и посветити се породици. Вратила се у Албанију само због те заклетве“, наводи новинарка.

Прије скока у ријеку Алма видјела слике љубавнице (18)! Мајка скочила са троје дјеце

Прије скока у ријеку Алма видјела слике љубавнице (18)! Мајка скочила са троје дјеце

Алма Арази (39) и њено троје дјеце, подсјетимо, наводно су извршили самоубиство скочивши у Бојану. Рибар је у суботу увече случајно пронашао тијело деветогодишње дјевојчице док је тијело осмогодишњакиње извучено из Бојане у понедјељак. Судбина Алме и трогодишњег дјечака за сада није позната.

Ерџис је иначе ухапшен у недјељу због сумње да је изазвао самоубиство супруге и дјеце.

Потресни призори на мјесту гдје је мајка са троје дјеце скочила у ријеку

Потресни призори на мјесту гдје је мајка са троје дјеце скочила у ријеку


Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.