Лазаревац

Срцепарајућа објава оца дјечице настрадале у језивој несрећи

  • Извор: Блиц
  • 20.08.2024. 09:36

Милан Д, отац дјечака и дјевојчице, који су трагично изгубили живот у саобраћајној несрећи у Лазаревцу када је воз ударио у аутомобил у којем су се налазили, огласио се након изласка из болнице.

На друштвеним мрежама подијелио је црну насловну фотографију, изражавајући дубоку тугу и бол због губитка своје дјеце.

Испод објаве низали су се коментари пружајући му ријечи утјехе и саучешћа у овим тешким тренуцима.

Стравична несрећа у познатом грчком љетовалишту: Младић (19) погинуо у луна парку

Стравична несрећа у познатом грчком љетовалишту: Младић (19) погинуо у луна парку

Подсјећамо, отац Милан Д. (38) и његова дјеца, дјечак (12) и дјевојчица (14), налазили су се у возилу марке “ауди” које је возио Милан Л. (69), таксиста који је, како је испричала његова рођака, дуго таксирао на црно и често превозио ову породицу, када је у њихов аутомобил ударио воз.

Подсјетимо, до стравичне саобраћајне несреће дошло је јуче, око 12.40, када је возило на путном прелазу у селу Петка код Лазаревца ударио воз.

Иако је прелаз био обиљежен свјетлосним и путним сигналима, возач “аудија” није зауставио аутомобил, већ је без кочења прошао преко шина. Воз је ударио аутомобил великом силином, помјерио га и потпуно згужвао, пише "Блиц".

Земљотрес продрмао Хрватску

Земљотрес продрмао Хрватску

У несрећи су погинули брат и сестра који су сједали на задњем сједишту, као и возач, таксиста Милан Л. Отац дјеце је задобио лакше повреде и након санирања повреда је пуштен из болнице.

Пратите нас и путем Вибера