Након судара

Србин (36) погинуо у експлозији камиона у Америци

  • Извор: Агенције
  • 01.12.2023. 14:23

Бојан Петровић (36) из Србије трагично је страдао прије неколико дана у Америци, када је експлодирао камион који је возио.

Бојан је погинуо у јутарњим часовима 24. новембра, када је у приколицу његовог камиона ударило друго возило, усљед чега је дошло до превртања камиона и експлозије.

Према ријечима портпарола полиције, жена (39) која је возила аутомобил "нисан алтима" је из непознатог разлога закачила задњи десни дио Бојанове приколице. Камион је полетио и ударио у бетонску банкину, након чега се преврнуо на кров и запалио, пише Телеграф.

У току је истрага о читавом случају, а породица страдалог Бојана сада покушава да прикупи новац како би могли да његово тијело врате у Србију и сахране га.

Према ријечима Бојанових пријатеља, ријеч је о добром и поштеном младићу.

"Иза себе у Србији оставио је неутјешне родитеље и сестру са малим дјететом, које је подизала уз његову финансијску помоћ. Сада им предстоје велики трошкови, и позивамо све људе добре воље да им олакшамо тешку ситуацију у којој су се нашли", наводи се на страници GoFundMe, гдје се скупља новац за помоћ породици Петровић.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм