Медији јављају

Сплићанин силовао проститутку из Венецуеле

  • Извор: Вечерњи.хр
  • 27.06.2024. 07:29

Сплитска полиција завршила је криминалистичку истрагу над неименованим 25-годишњаком из Сплита, а Жупанијски суд му је одредио једномјесечни истражни затвор због сумње да је починио кривична дјела противправног одузимања слободе, силовања и разбојништва.

Како је пренио Вечерњи лист, младић је експресно враћен у затвор на сплитским Билицама, тек што је изашао из њега.

Младић се терети да је 1. маја ове године, иза поноћи, у свој стан у Сплиту позвао 32-годишњу проститутку из Венецуеле, која је дошла да обави свој посао за два сата за цијену од 500 евра. Након што јој је платио тражену своту, "забављали" су се договорена два сата.

Када је Венецуеланка одбила да остане и након договореног времена, 25-годишњак ју је задржао против њене воље, пријетио јој пиштољем и насилно је хватао за врат, тражећи да поново имају интимне односе.

Преплашена жена престала је да пружа отпор па ју је насилник силовао. Након тога он јој је узео и 500 евра које је претходно зарадила.

Силована и опљачкана 32-годишњакиња је истог је дана с пријатељицом отишла у Задар, гдје је у послијеподневним сатима пријавила злочин тамошњој полицији, која је обавестила своје сплитске колеге.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)