Хтјела да пријави нестанак сестре

Шокантна изјава сестре Алме која је са дјецом скочила у Бојану

  • Извор: Агенције
  • 08.05.2024. 07:33

Гента, сестра Алме Арази која се због насиља у породици са троје дјеце бацила у ријеку Бојану, изјавила је да јој је супруг њене преминуле сестре пријетио док су ишли да пријаве нестанак ње и дјеце, пише "Вокс Њуз".

Алмина сестра каже да јој је Ергис рекао да "ако је њен живот боли, да обрише видео записе и фотографије с његовом дјевојком са њеног телефона".

"Имам чињенице да ју је вријеђао, пљунуо јој у лице и називао је смећем, имам сваку фотографију своје сестре коју ми је послала и рекла ми да их сачувам на мом телефону. Имам слике зета са дјевојком. Имам видео снимак њега у ауту са дјевојком. Показала сам му то и чак ми је пријетио", рекла је Алмина сестра.

Она каже да је 2. маја жељела да пријави нестанак своје сестре, али ју је Ергис зауставио.


Годину дана од масакра: Шта је до сада познато о трагедији у Рибникару?

Годину дана од масакра: Шта је до сада познато о трагедији у Рибникару?

"Рекла сам му да ћу га пријавити, али ми је забранио и пријетио ми. Упорно сам инсистирала да ћу заједно са својим сином отићи у Скадар и поднијети тужбу јер сам почела да сумњам да нешто није у реду. Сумњала сам, јер ми сестра није одговарала на телефон. Инсистирала сам на пријави и он је био присиљен да дође. Кад сам тамо дошла, пријетио ми је у полицији, рекао ми је 'да ли те твој живот боли? Ако те боли живот, шта год да имаш на телефону, не показуј'", испричала је.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)