Новинарка открила

Шок у истрази трагедије у Скадру: Алми муж спалио сву одјећу

  • Извор: Курир
  • 14.05.2024. 22:21

Ерџис Аризи спалио је наводно сву одјећу своје супруге Алме мало прије него што се утопила у Бојани са троје њихове дјеце!

Новинарка Анила Хоџа открила је нове детаље трагедије у Скадру гдје је Алма Арази (39) највјероватније утопила двије кћеркице и сина и потом скочила у Бојану недалеко од моста.

Хоџа је у емисији "Бреакинг" на Топ вијестима рекла да су се Алма и Ерџис посљедњих мјесец дана свађали и да јој је супруг наводно спалио сву одјећу кад је недавно напустила кућу. Новинарка наводи и да је Ерџис избрисао са телефона сву комуникацију коју је имао са Алмом током прошлог мјесеца. Супругу је наводно блокирао и на друштвеним мрежама.

Хоџа је такође рекла да је Ерџис послао поруку супрузи свог брата, која је посљедња видјела Алму и дјецу прије трагедије, а наводно јој је замјерио зашто му није рекла да га је супруга видјела са љубавницом.

"Ерџис је спалио Алмину одјећу након што је изашла из куће. То је доказало и тужилаштво. Кад год би изашао из стана, блокирао је Алму, како га не би узнемиравала. Ерџис је послао поруку и снахи замјерајући јој што га није обавијестила да га је Алма видјела са љубавницом“, рекла је Хоџа.

Албански портал Воx наводи да су у уторак у тужилаштву поред Алмине јетрве испитани отац, односно брат, и сестра настрадале жене.

"Алма се надала да ће успјети да спасе своју породицу. Опраштала му је све док га није видјела са дјевојком. Алма је имала јаку везу са својом снахом која је шокирана. Има и других снимака који су предати тужилаштву“, наводи Хоџа.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм