Оптужница

Службенице банке с рачуна клијената скинуле 230.000 КМ!

Окружни суд у Требињу потврдио је оптужницу против Анђелије М. и Сњежане К., службеница банке у Гацку, које су са рачуна чак 23 клијента скинуле више од 230.000 марака!

Oптужницу је 2. фебруара подигло Окружно јавно тужилаштво у Требињу.

Некадашњим службеницама банке на терет је стављено да су као саизвршитељке починиле продужено кривично дјело злоупотребе службеног положаја или овлашћења.

”Радећи у пословници банке у Гацку оптужене су, заједно и по претходном договору, у намјери да себи прибаве материјалну корист присвајале новчана средства која су клијенти банке депоновали и повјерили на чување банци у виду преузимања новца на штедњи у страној и домаћој валути. Тиме су себи прибавиле имовинску корист у износу од 131.538 марака и 54.635 евра”, наводи се у оптужници.

Уколико се докаже кривица службеницима пријети од двије до 12 година затвора.

Како сазнаје АТВ украдена средства банка је намирила свим клијентима.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.