Брчко

Случај из БиХ: Жене гепековале човјека па га претукле

  • Извор: Агенције
  • 29.09.2024. 16:30

Тужилаштво Брчко дистрикта БиХ подигло је оптужницу против М. С. која се терети да је по претходном договору помогла И. Р. да одузму слободу познанику Д. М.

Све се догодило у ноћи између 3. и 4. априла прошле године око поноћи у брчанском насељу Илићка.

Након претходног договора са И. Р. да јој помогне и створи услове за противправно одузимање слободе њој добро познатог Д. М. дошла је до његовог стана у насељу Илићка.

Анчић се поново огласио: Станивуковић показао да је лош човјек

Анчић се поново огласио: Станивуковић показао да је лош човјек

Свјесна да ће њено даље смишљено и лажно поступање према Д.М. помоћи И.Р. у реализацији кривичног дјела, што је и хтјела, оштећеном Д.М. лажно је саопштила да је ухапшен њен супруг Б., те га замолила да изађе из свог стана и помогне јој да му однесе нешто од ствари.

Знала је да ће његовим изласком из стана омогућити особама које су у близини њене зграде са И.Р. спремни чекали да несметано дођу до Д.М. и да над њим учине кривично дјело.

Када је Д.М. другарски прихватио да јој помогне, изашао је из стана и са њом кренуо према њеној згради. Ту су их по договору у Аудију чекали С. Т., А. Б. и И. Р.

Они су по доласку Д. М. изашли из возила са капуљачама на глави, да би остали непрепознатљиви, а потом га, по упутама И. Р, бејзбол палицама, рукама и ногама, почели ударати по тијелу.

Неким пензионерима стиже једнократна помоћ, познато и колико

Неким пензионерима стиже једнократна помоћ, познато и колико

Премлаћивању је присуствовала и оптужена М. С, све до момената када Д.М. након задавања удараца стављају у гепек аута и одвозе према Беговачи, гдје су га наставили ударати.

“Тиме је М. С. помогла И. Р. и нападачима у извршењу кривичног дјела противправног одузимања слободе над Д. М.”, наведено је и оптужници Тужилаштва Брчко дистрикта БиХ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: