Суботица

Сјео на трактор и повриједио двоје људи, други пијан возио без дозволе

  • Извор: Телеграф
  • 27.02.2024. 19:00

Саобраћајна полиција у Суботици је у претходна два дана санкционисала двојицу возача трактора.

"У контроли саобраћаја на Палићу затечен је четрдесетчетворогодишњи Суботичанин који је управљао трактором без возачке дозволе и са 0.56 промила алкохола у организму. Возач је задржан у службеним просторијама полиције и против њега ће бити поднијета одговарајућа прекршајна пријава" наводи се у изјави полиције.

Такође, против седамдесетседмогодишњег трактористе, који је изазвао саобраћајну незгоду у којој су два лица лакше повријеђена, суботичка полиција поднијела је кривичну пријаву због угрожавања јавног саобраћаја.

"Министарство унутрашњих послова у Суботици апелује на возаче трактора и других радних машина да се приликом учешћа у саобраћају досљедно придржавају свих саобраћајних прописа и тиме сачувају свој живот и живот других учесника", наводи се у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм