ATV

Тешка крађа

Са ”фијата” скидали катализаторе и продавали их на интернету

Основни суд у Приједору потврдио је оптужницу против Адиса Бећировића којом се терети да је заједно с још једном особом крао катализаторе са аутомобила ”фијат пунто”!

Оптужницом, Бећировићу су на терет стављене двије тешке крађе које су почињене у мају 2020. године у Приједору. У оптужници се наводи да је у крађе ишао у договору са Селвером Смајићем.

Katalizatori se najčešće kradu sa ovih modela

Katalizatori se najčešće kradu sa ovih modela

”Аутомобилом ”мерцедес Ц класе” дошли су у Приједор до паркинга хотела. Након што су на паркингу примјетили ”фијат пунто”, власништво М.В., зауставили су се поред њега, да би се оптужени потом увукао испод ”пунта”. Помоћу снаге и брусилице пресјекао је цијеви ауспуха на два мјеста и скинуо уређај за пречишћавање издувних гасова, тзв. ”катализатор”, који је присвојио”, наводи се у оптужници.

Katalizatori se najčešće kradu sa ovih modela

Katalizatori se najčešće kradu sa ovih modela

Појашњава се да су оптужени након тога отишли на подручју Тузле, а украдени катализатор су продали преко интернета, непознатом купцу за 150 КМ.

На идентичан начин су 20. маја скинули катализатор са ”фијат пунта”, власништво Д.Б. из Приједора. Возило су уочили на паркингу једне приватне фирме, а до њега су се довезли аутомобилом ”ауди”. Помоћу брусилице Бећировић је са ”пунта” скинуо катализатор и кренули су према Бањалуци.

Lopovi ukrali katalizator iz automobila usred dana (VIDEO)

Lopovi ukrali katalizator iz automobila usred dana (VIDEO)

”Полицијски службеници зауставили су их у Бањалуци и том приликом су њиховом возилу пронашли украдени катализатор”, наводи се у оптужници.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм