Раковица

Ратко и Јадранка изгорјели у пожару: ''Били су дивни, образовани''

  • Извор: Стил Курир
  • 07.10.2024. 15:49

Ратко (79) и Јадранка (74) Миљковић који су јутрос настрадали у пожару, према ријечима комшија, били су први станари зграде у Раковици.

"Зграда је изграђена прије 50 година и они су били међу првим станарима вишеспратнице. Живјели су сами, били су дивни, образовни људи спремни да помогну свима којима је помоћ потребна“, каже житељ зграде у Улици Луке Војводића.

Он додаје да је Ратко био авио-механичар.

Преврнуо се чамац на Уни: Двије особе нестале

Преврнуо се чамац на Уни: Двије особе нестале

"Био је добар у свом послу, а у пензију је отишао има више од двије деценије. Док је Јадранка била докторка, свима којима је требало нека помоћ или да се очитају неке анализе трчали су код ње. Ма и да им се препише нека терапија, а да не иду код љекара и чекају редове. Били су баш добри људи“, испричао је он.

Док једни тврде да је пожар изазвала плинска боца, други пак наводе да је до експлодирао лаптоп који је био у кухињи.

Трагичне поплаве у ФБиХ - упозорење за цијели регион

Трагичне поплаве у ФБиХ - упозорење за цијели регион

"Чули смо да је плинска боца пукла, али вјерујте да јесте одлетјели би сви у ваздух. Овако неки су чули ватрогасце да причају да је можда лаптоп тај који је изазвао пожар. Ваљда се прегријала батерија и пукло је“, наводи старији господин за Курир.

Тијела су превезена на обдукцију која ће утврдити како је наступила смрт страдалих. Истрага је у току и она ће утврдити све детаље трагедије у којој су настрадали Ратко и Јадранка Миљковић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм