ПУ Бијељина

Радник пронађен у силосу млина - Детаљи хорора у Бијељини

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2023. 15:46

Беживотно тијело лица С.П. из Бијељине пронађено је синоћ око 21 час у силосу млина у којем је исти био запослен, саопштено је из ПУ Бијељина.

"Полицијска станица Бијељина 27.09.2023. године око 18 часова од стране радника милина у Црњелову, запримила је пријаву да је лице С.П. нестао из круга фирме. По запримљеној пријави поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста и обавили разговор са радницима фирме, исти су изјавили да лице С.П. нису видели од 14 часова, као и да је на радном мјесту остао његов мобилни телефон, док се на паркинг простуру фирме налазило његово путничко возило", наводи се у саопштењу полиције.

Полицијски службеници у циљу проналаска лица претражили су ужу и ширу територју око фирме. Наредног дана 28.09.2023. године, приликом пражњења силоса око 21,00 час пронађено је беживотно тијело несталог лица.

Ухапшен дилер, пронађена дрога

Ухапшен дилер, пронађена дрога

Од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина 29.09.2023. године извршен је увиђај лица мјеста. Беживотно тијело превезено је на Одјељење патологије.

Надлежни тужилац наложио је обдукцију тијела у циљу утврђивања свих потребних чињеница и околности. Рад по наведеном је у току.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.