Потврђено из полиције

ПУ Бањалука: За викенд 11 ухапшених због дроге

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 12:45

Службеници Полицијске управе Бањалука током викенда ухапсили су 11 особа због злоупотребе дроге, саопштено је из ове Управе.

Ухапшени су К.С. из Лакташа, З.К. из Сарајева, Д.Р, М.Б, Д.З., С.Т, сви из Бањалуке и М.М. из Шибеника због почињеног прекршаја из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога.

Код Д.Р. је пронађена и привремено одузета једна ПВЦ врећица у којој се налазила бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, а од Д.З. је и одузета прозирна ПВЦ врећица у којој се налазила одређена количина жуте прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид.


Научници тражили

Научници тражили "изгубљени град“ - откриће их изненадило

"Код лица К.С, З.К, М.Б, М.М. и С.Т. пронађена је и одузета зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана укупне бруто масе 39,6 грама", наводи се у саопштењу ПУ Бањалука.

На подручју ове Управе ухапшени су и Л.Ш. из Горњег Вакуфа и  А.Ш. из Шибеника, због прекршаја из Закона о јавном реду и миру.

"Приликом обављања редовних послова и задатака, полицијски службеници су уочили наведена лица како конзумирају импровизовану цигарету  тзв. џоинт у којој се налазила одређена количина зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану", истиче се у саопштењу.

Такође, приликом контроле аутомобила БМВ, Бањалучанин З.Б. је подвргнут испитивању на присуство опојних дрога, којом приликом је утврђено присуство опојне дроге ТХЦ у организму, након чега је ухапшен.


Снимљен тренутак застрашујуће несреће: Два камиона самљевена

Снимљен тренутак застрашујуће несреће: Два камиона самљевена

Са друге стране, Бањалучанин Д.Р. је ухапшен јер је одбио да се подвргне тестирању на дрогу.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)