Zlatibor

Prve slike: Poginuli baba, djed i unuka - drugoj djevojčici se bore za život!

  • Извор: Курир
  • 27.08.2023. 11:42

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 časova na mostu preko reke Đetinje u sudaru automobila i cisterne nastradali su vozač i suvozač automobila, bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) kao i djevojčica (9) koja je zajedno sa sestrom (11) u teškom stanju prevezena u bolnicu u Užicu gdje je podlegla povredama.

Prema saznanjima Blica, u nesreći su učestvovali putnički automobil "ševrolet matiz" beogradskih registarskih oznaka za čijim volanom je bio D. G. (65) i kamion sa prikolicom, odnosno cisterna za čijim volanom je bio B. S. (42). Prednja strana automobila je smrskana. Intervenisali su vatrogasci.


Kako se vidi na fotografiji sa lica mjesta, automobil je potpuno smrskan, a dijelovi su rasuti po putu.

Automobil prešao u suprotnu traku

Kako se nezvanično saznaje, vozač automobila se kretao ka Požegi, a iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu saobraćajnu traku gdje se direktno sudario sa cisternom. "Vozač automobila i suvozač iz Beograda su poginuli na licu mjesta", kaža izvor "Blica". Kako je navedeno, prema prvim i nezvaničnim informacijama, nastradali su majka i otac međutim, kasnije se ispostavilo da nisu u pitanju roditelji djevojčica, već baba i deda.

Velika vremenska prognoza: Miholjsko ljeto pa rani snijeg

Velika vremenska prognoza: Miholjsko ljeto pa rani snijeg


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)