Нови детаљи

Прошло је 25 дана од нестанка Милана Ђорђевића, ово су три битна трага

  • Извор: Курир
  • 05.07.2024. 20:01

Милан Ђорђевић (41), фармацеут из Ниша, нестао је 10. јуна на Сувој планини у Нишу и од тада од њега нема ни трага ни гласа.

Потрага за Миланом траје 24 дана, а његова породица је у више наврата указивала на то да је кључно питање шта се фармацеуту догодила у периоду између 12 и 17 часова.

Нестали фармацеут из Ниша, Милан Ђорђевић посљедњи пут је виђен 10. јуна око 12 сати, када је снимљен на камерама. У потрагу за њим укључене су све дежурне службе, а засад није пронађен ниједан траг који би могао да укаже на то шта се Милану кобног дана десило.

Према ријечима Миланове породице, тог дана је све дјеловало наизглед нормално, Милан је прије посла попио кафу са мајком, а потом је отишао на састанке. Послије подне је имао обавезе раније испланиране, те ником није јасно шта је кобног дана пошло по злу.

Милан је након посла аутомобилом марке шкода отишао до излетишта, гдје је паркирао возило на паркингу поред затвореног планинарског дома. Управо то је и посљедњи тренутак када је виђен.

Њега су око 11.30 часова снимиле камере на једној од продавница у селу Јелашница, како пролази ка Бојаниним водама.

Поједини очевици су рекли и да су га видјели како сједи на некој клупи поред ријеке, те да је послије тога разговарао са човјеком који је косио ливаду.

Три битна трага

Досад је пронађено више трагова током потраге. На самом почетку потраге пронађен је траг – ријеч је о упаљачу и кутији цигарета. Овај траг пронађен је недалеко од осматрачнице на излетишту Бојанине воде.

Сљедећи траг јесте сигнал Милановог телефона. На основу паметног сата који је Милану остао у кући лоциран је сигнал његовог телефона. Паметни сат који му је остао у стану показао је да се његов телефон налази 19 километра од Ниша. Управо зато је Миланов брат са другарима отишао до Бојаниних вода и тамо пронашао паркиран Миланов службени аутомобил. У њему је био и Миланов телефон.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм