Зеница

Прокоцкао с дјевојком 20.000 КМ па је претукао

  • Извор: Агенције
  • 16.01.2024. 18:35

Права драма одвијала се синоћ у Зеници, тачније код ХАСА у улици Аска Борића, када је мушкарац претукао дјевојку (29), сазнаје “072инфо”.

Посебно забрињава чињеница да се овај инцидент дешавао на очиглед бројних грађана, а који су нијемо посматрали како човјек туче жену, додаје портал.

Иако је задобила повреде, по доласку полиције несретна жена није жељела пријавити наношење повреда.

Према ријечима дежурног службеника у Оперативном центру Министарства унутрашњих послова (МУП) Зеничко-добојског кантона (ЗДК), ради се о пару ромске националности са подручја Београда.


ФЗО објавио када и у којим општинама ИЗИС поново креће с радом

ФЗО објавио када и у којим општинама ИЗИС поново креће с радом

"Дјевојка је одустала од пријаве. Они су из Београда, бораве у Зеници, изнајмили су стан. Према ономе како су изјавили; дошло је само до мање препирке", кажу из полиције за “072инфо”.

Како се даље сазнаје, пар је претходно прокоцкао већи износ новца у кладионици, близу 20.000 КМ, што би могао бити могући мотив за овај инцидент.

На лицу 29-годишње дјевојке биле су видљиве повреде, а цијели случај пријавила је одговорна Зеничанка која је свему свједочила излазећи из маркета.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.