За два мјесеца

Продужен притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу, осумњиченим за свирепо убиство Саше Кулишића

  • Извор: СРНА
  • 29.02.2024. 11:27

Окружни суд у Добоју продужио је за два мјесеца притвор Андреји Кајганић и Дражену Лазаревићу који су осумњичени за убиство Саше Кулишића.

Мјера продужења притвора донесена на приједлог Окружног јавног тужилаштва, а након саслушања осумњичених, речено је Срни у добојском Окружном суду.

Према овој одлуци, коју је вијеће Окружног суда у Добоју донијело 26. фебруара, притвор Кајганићевој и Лазаревићу може трајати до 29. априла.

"Даље активности на предмету у овој фази поступка зависе од приједлога и истраге коју води Окружно јавно тужилаштво Добој", навели су у добојском суду.

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Убиство Кулишића: Да ли ће супруга и љубавник остати иза решетака?

Кајганићева и Лазаревић сумњиче се да су по претходном договору, заједно са малољетном кћерком првоосумњичене, 29. јануара таблетама омамили Кулишића у намјери да га лише живота.

Малољетница је у породичној кући оцу направила лимунаду у којој се налазио измрвљени прах таблета "треан" од чега је он заспао, а потом оставила откључана улазна врата од куће и о свему обавијестила мајку и Лазаревића.

Осумњичени су потом Кулишића везали, задали му неколико удараца, одвезли га аутомобилом у шуму у непосредној близини излетишта Преслица гдје су му задали четири убодне ране у стомак, усљед чега је преминуо.

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

АТВ доноси све детаље свирепог убиства Добојлије Саше Кулишића! (ФОТО/ВИДЕО)

Кајганићева и Лазаревић су Кулишића оставили у шуми и отишли са лица мјеста.

Малољетници је Основни суд у Добоју одредио једномјесечни притвор.

Представници Полицијске управе Добој рекли су раније на конференцији за новинаре да је Кајганићева супруга убијеног Кулишића и да је била у љубавној вези са осумњиченим Лазаревићем.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм