Дервента

Притворена двојица држављана Грузије

  • Извор: АТВ
  • 27.05.2024. 19:28

Основни суд у Дервенти одредио је притвор двојици држављана Грузије које су ухапшени због сумње да су планирали извршење кривичног дјела на територији Републике Српске, сазнаје АТВ.

Грузине су за викенд ухапсили припадници ПУ Добој након што су код њих пронашли два ометача који се користе за блокирање сигнала за даљинско закључавање аутомобила.

Обојица су спроведени на криминалистичку обраду, али засада нема доказа да се могу довести у везу са крађом два милиона марака од власнице мјењачнице у бањалучком насељу Лауш. Незванично сазнајемо да обојица пролазе кроз полицијске евиденције те да се могу довести у везу са појединим кривичним дјелима у региону.

Приведена два Грузина, АТВ у посједу нових фотографија пљачкаша с Лауша

Приведена два Грузина, АТВ у посједу нових фотографија пљачкаша с Лауша

Притвор је одређен због опасности од бјекства.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.