Haos u Smederevu

Prijetio ubistvom ako mu oduzmu djecu

  • Извор: Нова.рс
  • 05.09.2023. 13:40

D.D. (48) određen je pritvor od 30 dana zbog prijetnji sudiji u Centru za socijalni rad u Smederevu da će biti u stanju da ubije ako mu djeca budu oduzeta.

Na osnovu prijedloga Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, zbog sumnje da je učinio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti, D.D. je određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svjedoke, kao i da će u kratkom vremenu učiniti krivično djelo kojim prijeti.

Osumnjičeni je u prostorijama Centra za socijalni rad u Smederevu, gdje se održavalo ročište za prinudno izvršenje mjere oduzimanja, u prisustvu petoro radnika Centra i više policijskih službenika koji su u skladu sa zakonom pružali asistenciju prilikom održavanja ročišta, postupajućem sudiji uputio prijetnje izjavljujući da će biti u stanju da ubije ako mu djeca budu oduzeta.

Po nalogu tužilaštva je osumnjičenom najprije određeno zadržavanje, a potom je predloženo i određivanje pritvora. 


(Nova)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм