Pjevačica

Prijetio da će je prebiti i ošišati: Osuđen bivši dečko Tee Tairović

  • Извор: Агенције
  • 28.03.2023. 17:52

Bivši dečko Tee Tairović S.Đ. iz Tomislavgrada osuđen je na kaznu zatvora od tri mjeseca zbog prijetnji koje je uputio pjevačici.

Naime, on se teretio da joj je, nakon što je u martu 2018. godine pjevačica raskinula s njim, u više navrata, putem telefona s više brojeva upućivao ozbiljne prijetnje po njen život i uznemiravao je.

“Putem telefonske komunikacije joj je prethodno dana 1.3.2018. godine poslao fotografiju ženskog lica sa povredama kako bi istu zastrašio, te na taj način joj dao do znanja što joj se može dogoditi ako mu se zameri. Dana 21.4.2018. godine, u blizini diskoteke ‘Gaudeamus’, ispred motela u kojem je te prilike odsjela T.T, nakon što je sa svog mobilnog telefona nazvao, rekao joj je da siđe ispred navedenog motela kako bi razgovarali i kako bi joj on predao neke njene lične stvari, a nakon što je to odbila, ponovno joj je ozbiljno zaprijetio da će joj napraviti problem u klubu dok bude pjevala i da će je prebiti i ošišati na ćelavo, čime je počinio predmetno kazneno djelo ugrožavanje sigurnosti”, piše između ostalog u presudi. 

Presuda nije pravosnažna i osušeni S.Đ. ima pravo žalbe, piše Crna-hronika.info.

Pročitajte i:

Evo kako je atraktivna Tea Tairović izgledala na početku karijere

Tea Tairović nikad iskrenije o privatnom životu: Razočarana sam u ljubav

Privedena Tea Tairović

Tea Tairović nastupala bez donjeg veša

Tei Tairović stavljali bakšiš u haljinu

Pojavio se vreli snimak Tee Tairović

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.