Високо

Пријетила судском полицајцу - Поново ухапшена Ајша Рамић

  • Извор: Аваз
  • 17.10.2024. 17:01

Височанка Ајша Рамић поново је завршила у полицији, а овога пута је, како је потврђено, привођена због вербалног напада на судског полицајца у Општинском суду у Високом.

Портпарол МУП-а Зеничко-добојског кантона Самир Валентић потврдио је да је А. Р. ухапшена у уторак.

– Дана 15. октобра, у 11.30 сати, у просторијама Општинског суда у Високом, од стране Р. А. (31) из Високог почињено је кривично д‌јело угрожавање сигурности, према службенику судске полиције. Лице Р. А. је спроведено у просторије Полицијске станице Високо гд‌је је лишено слободе и задржано у просторијама за задржавање, након чега је над истим заведена криминалистичка обрада уз упознавање дежурног тужиоца, казао је за „Аваз“ Валентић.

Језив судар комбија и камиона - ВИДЕО

Језив судар комбија и камиона - ВИДЕО

Незванично се сазнаје да је Рамић након криминалистичке обраде отпуштена из полицијских просторија.

Раније привођена Ајша Рамић дошла је у жижу јавности након привођења с Наидом Механовић у склопу акције “Тин“.

Механовић и Рамић се повезују с наводним подвођењем д‌јевојке из Мостара у једном стану у Сарајеву. Рамић и Механовић су пуштене из притвора под мјерама забране и још се води истрага у овим предмету.

Побјегла од партнера Ајша Рамић се ове године јавила због пријетњи њеног ванбрачног партнера и насиља које је проводио над њом. Тада је изјавила за „Аваз“ да се затекла у стану код Наиде јер је побјегла од партнера који јој је тада сломио нос.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм