Основни суд у Приједору

Приједорчанин због бројних крађа осуђен на 15 мјесеци затвора, провалио и у просторије СП-а

  • Извор: СРНА
  • 26.09.2023. 09:12

Основни суд у Приједору осудио је мушкарца чији су иницијали С.Б. из Приједора на јединствену казну затвора у трајању од једне године и три мјесеца за три тешке крађе и оштећење и одузимање туђе ствари, објавио је овај суд.

Окривљен је што је 24. јануара 2018. године у зору из просторија Социјалистичке партије украо флашу "штока", два паковања кафе и десетак марака у кованицама, чиме је остварио око 40 КМ противправне имовинске користи.

У истој згради је сутрадан око два часа иза поноћи из просторија Синдиката радника грађевинарства и стамбено-комуналних дјелатности Републике Српске украо око пет марака у кованицама.

Бањалучанин ухапшен због паљевине бунгалова на Зеленковцу

Бањалучанин ухапшен због паљевине бунгалова на Зеленковцу

У ноћи између 7. и 8. новембра 2018. године из угоститељског објеката "Амстердам" у Приједору украо је плазма телевизор вриједан око 500 КМ.

Он је 3. децембра 2018. године насилно ушао у паркирани "голфа два" у Улици Академика Јована Рашковића у Приједору у чијем претинцу је нашао кључ возила и одвезао се у правцу Градске тржнице, а потом слетио са коловоза у Рудничкој улици, причинишви око 800 КМ штете на возилу власника М.В.

Суд је прихватио изјаву оптуженог о признању кривице.

Против С.Б. се воде и други кривични поступци, а пред Основним судом у Приједору од 2006. до 2017. године десет пута је осуђиван за имовинске деликте и кажњаван и новчано и условно, као и казнама затвора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм