Фејсбук

Пријатељица убијеног Кулишића објавила потресан текст, ево шта је открила о осумњиченој за убиство

  • Извор: АТВ
  • 05.02.2024. 19:14

На друштвеној мрежи Фејсбук, пријатељица свирепо убијеног Добојлије Саше Кулишића, потресним текстом, опростила се од њега.

У објави, између осталог, описује се Саша и то какав је био као човјек.

– Био је весељак, то је прво што ће свако рећи о њему, зрачио је добротом, волио је са пријатељима међусобно си радити смицалице и био је велики радохоличар. О њему нисам чула, а нити доживјела, иједну негативност. Кћерка Анастасија му је била миљеница, а онда је доживио да га издају оне до којих је највише држао. Исправан и добар отац, као што је Саша био није заслужио да га жена и кћерка дрогирају мјесецима како би неометано могле глумити барабе (сељанчуре) по граду, трошити његов новац на срамотан начин, док он омамљен спава кући – истиче се у објави.

Хорор у Бијељини, мушкарац преминуо у теретани - Познат узрок смрти

Хорор у Бијељини, мушкарац преминуо у теретани - Познат узрок смрти

Такође, у посту се спомиње и осумњичена за свирепо убиство Кулишића, његова супруга, Андреа.

– Била је дјевојка која је живјела у бараци, без струје и питке воде. Саша је био добростојећи лик. Довео ју је у вилу, дао јој ауте, неограничено новца, материјално све што није могла ни сањати, путовања, љубав, створили су породицу, и најважније – дао јој је своје повјерење. Она је била и више него просјечна, доста дјетињаста и понашала се незрело. Увијек сам коментарисала да ће ју кћерка Анастасија прерасти у свим сегментима. Али он је био срећан с њом и ми смо ју прихватали такву. Бар се чинио срећан – наводи се у објави - наводи се, те се додаје:

Стефановић убоден у срце: Осумњичена спроведена у ОЈТ Бањалука!

Стефановић убоден у срце: Осумњичена спроведена у ОЈТ Бањалука!

- Ниједно дијете не би требало бити ишчупано из свог дома, од својих родитеља и сестре, својих играчака, хаљина и паса, а Сашина Теодора то јесте. И није једина, има их… она је у једном дану остала без цијеле своје породице – кажу пријатељи у објави.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм