Крагујевац

Претукли га раније, он потегао пушку - опет га претукли

  • Извор: Курир
  • 10.10.2024. 22:53

На бензинској пумпи у Крагујевцу у четвртак око 19 часова избила је туча у којој је повријеђен један мушкарац, а тројица су ухапшена. Један младић задобио је тешке тјелесне повреде, укључујући и озбиљне посјекотине.

У питању је шеф пумпе који је однедавно на тој позицији. Како кажу житељи Петровца на улазу у Крагујевац, узрок инцидента су ранији лични нерашчишћени рачуни повријеђеног са тројицом мушкараца које је полиција ухапсила, као и да инцидент нема везе са радом пумпе.

Како је испричао један мјештанин, прије извјесног времена, тројица ухапшених мушкараца су тукла тог мушкарца након свађе. Он је данас сједио у кафићу преко пута када их је видио да су се зауставили на бензинској пумпи.

Обрт у случају Лепе Лукић и Јелене Карлеуше

Обрт у случају Лепе Лукић и Јелене Карлеуше

Мислио је да су дошли због њега и извадио је пушку из свог аутомобила, док су они извукли сјекиру и кренули су према њему. Он је пуцао у ваздух, али су тројица мушкараца успјела да га савладају и жестоко су га претукли и нанијели му посјекотине сјекиром по рукама.

Хитна помоћ га је превезла у болницу, док је полиција брзо идентификовала и ухапсила тројицу мушкараца. Увиђај је завршен, све околности биће познате током истраге, пише "Курир".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: