Pretučen 13. septembra

Preminuo Sarajlija koji je brutalno pretučen

  • 17.09.2019. 17:18

Pedesetšestogodišnji D. L, nastanjen u Sarajevu, kojeg je 13. septembra u ulici Gradačačka u sarajevskoj opštini Novi Grad, brutalno pretukao Irhad Kurtaj, preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Kurtaj je uhapšen prekjuče pet minuta poslije ponoći u mjestu Binježevo kod Sarajeva. Kurtaj se nalazio na mjestu suvozača u automobilu “alfa romeo”, kojim je upravljao S. T. iz Sarajeva.

Sarajevski specijalci, koji su zaustavili i kontrolisali vozilo, provjerama su utvrdili da je za Kurtajem raspisana potraga.

Podsjećanja radi, Kurtaj pijančio s D. L, koji mu je, inače, prijatelj. U jednom trenutku izgubio je kontrolu te pretukao nesrećnog 56-godišnjaka.

Тагови:
  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.