Okružno tužilaštvo Banjaluka

Predložen pritvor za Marka Bajića i Milana Lukića

 • 05.09.2018. 16:05

Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja osumnjičenih Marka Bajića (28) i Milana Lukića (18) oba iz Banjaluke, podnio je prijedlog Okružnom sudu za određivanje mjere pritvora, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Iz Tužilaštva je saopšteno da su osumnjičeni 28. avgusta oko 2.20 časova, u Ulici Kosovke djevojke, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napali G. D. (61) iz Banjaluke i nanijeli mu teške tjelesne povrede, usljed kojih je on dva dana kasnije preminuo. 

Tužilac je stavio prijedlog za određivanje mjere pritvora zbog postojanja opasnosti od bjekstva i bojazni da će osumnjičeni uništiti, sakriti, izmijeniti dokaze ili tragove važne za krivični postupak, te da će ometati krivični postupak uticajem na svjedoke. 

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?