Тужилаштво УСК

Предложен притвор троструком убици из Санског Моста

  • Извор: Агенције
  • 04.09.2024. 14:41

Тужилаштво Унско-санског кантона предложило је данас Кантоналном суду у Бихаћу одређивање мјере притвора Мехемеду Вукалићу из Санског Моста који је у овој општини починио троструко убиство.

Њему је притвор предложен због бојазни да ће уништити, сакрити, измијенити или фалсификовати доказе или трагове важне за кривични поступак, да ће утицати на свједоке, поновити кривично дјело за које се може изрећи казна затвора од три године или тежа.

Притвор је одређен и због тога што постоје ванредне околности с обзиром да је ријеч о тешком кривичном дјелу за које се може изрећи казна затвора од десет година или тежа, саопштено је из Кантоналног тужилаштва.

Троструки убица из Санског Моста бранио се шутњом

Троструки убица из Санског Моста бранио се шутњом

Вукалићу се на терет ставља кривично дјело убиство и недозвољено држање оружја или експлозивних твари.

Он је у понедјељак, 2. септембра, отпуштен са лијечења из Универзитетског клиничког центра Републике Српске у Бањалуци, након чега је ухапшен.

Вукалић је 21. августа око 10.00 часова у просторијама Гимназије у Санском Мосту из аутоматске пушке убио директора школе Нијаза Халиловића, секретара Нисвету Кљунић и професора енглеског језика Гордану Миџан, након чега је покушао да изврши самоубиство.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.