Naložena obdukcija tijela

Poznat identitet žene koja je poginula u saobraćajnoj nesreći kod Čelinca

  • 09.09.2021. 10:33

Na magistralnom putu Banjaluka - Čelinac, u mjestu Miloševa sinoć je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubila žena čiji su G.D. (66).

"Na magistralnom putu Banja Luka-Čelinac, u mjestu Miloševo, opština Čelinac, dana 08.09.2021.godine, oko 19,17.časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice smrtno nastradalo.

U saobraćajnoj nezgodi  učestvovao je Đ. M, rođen 2002. godine iz Banja Luke, koji je upravljao putničkim motornim vozilom marke „Golf IV“. Drugi učesnik u nezgodi je pješak Dragojević Grozda, rođena 1955. godine  iz Čelinca, koja je tom prilikom smrtno nastradala.  

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni okružni javni tužilac, Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Igor Cimeša, zajedno sa policijskim službenicima  Policijske stanice Čelinac.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na  utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, saopšteno je iz OTJ Banjaluka.

Тагови: