Saobražajna nesreća

Mediji otkrivaju ko je vozač osumnjičen da je usmrtio djevojku u Sarajevu

  • Извор: Кликс
  • 27.05.2023. 12:09

Osoba koja je upravljala mercedesom koji je sinoć na Marijin Dvoru u Sarajevu udario tri žene koje se kretale kao pješaci, prilikom čega je jedna od njih smrtno stradala, je Armin Berberović (27) iz sarajevske opštine Stari Grad, saznaje Klix.ba.

Kako je nezvanično potvrđeno ovom portalu, Berberović je u trenutku nesreće imao alkohol u krvi, a vozio je brzinom znatno većom od ograničenja.

Njega je uhapsila sarajevska policija sinoć oko 2:30 sati, nakon okončanja uviđaja.

Poznat identitet stradale djevojke: Mlada doktorica poginula u naletu mercedesa

Poznat identitet stradale djevojke: Mlada doktorica poginula u naletu mercedesa

"Istog dana u 2:30 sati, policijski službenici Sektora uniformisane policije, Odjeljenja za saobraćajne istrage, lišili su slobode lice B. A., rođen 1996. godine iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio KD iz člana 336. KZ FBiH (Teška krivična djela protiv sigurnosti javnog saobraćaja) u vezi sa KD iz člana 332 KZ FBiH (Ugrožavanje javnog prometa), nakon čega je osoba lišena slobode predata u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo", navedeno je iz MUP-a KS.

Podsjećamo, u saobraćajnoj nesreći smrtno je stradala mlada sarajevska doktorica Azra Spahić, zaposlena u JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина