Дирљиви опроштаји

Познат идентитет дјевојке која је слетјела у Уну и погинула

  • Извор: Радио Сарајево
  • 27.05.2024. 14:33

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у недјељу, 26. маја на магистралном путу М-14 Бихаћ – Босанска Крупа, у близини Грмуша, смртно је страдала 25-годишња дјевојка Е.П, а како се незванично сазнаје ради се о Ени Пашалић из Босанске Крупе од које се бројни пријатељи и суграђани опраштају на друштвеним мрежама.

Она се налазила за управљачем аутомобила Фиат Пунто, који је под још неразјашњеним околностима слетио у ријеку Уну.

У аутомобилу се налазио и А.А. (24), који је се успио спасити, а како сазнаје портал "Радио Сарајево" њих двоје су били у емотивној вези. Како је за медије раније потврдио портпарол Управе полиције МУП-а Унско-санског кантона, Аднан Бегановић, извршен је увиђај како би се утврдиле све околности ове несреће.

"Несрећа се догодила јуче око 18.45 сати. Након слијетања возила у ријеку, сувозач А. А. (24 године) из Бихаћа успио је испливати, док је возачица Е. П. (25 година) из Босанске Крупе остала заглављена у возилу. Када су рониоци специјалне полиције МУП-а УСК стигли до возила и дјевојке, нажалост, могли су само констатовати смрт возачице", изјавио је Бегановић.

Ово су најстарије валуте на свијету: Од српске старије само двије

Ово су најстарије валуте на свијету: Од српске старије само двије

Након што је извучено тијело несретне дјевојке, извучено је и возило, а пут кроз кањон Уне је на неколико сати, док је трајао увиђај и извлачење возила, био потпуно затворен, те се саобраћај се преусмјеравао на алтернативне правце.

Према незваничним информацијама, несрећу су узроковале стијене које су се са оближњих литица обрушиле на пут којим је у кобном тренутку пролазило возило. У овом тренутку није сасвим познато да ли су стијене удариле возило или су допринијеле да дјевојка изгуби контролу над аутомобилом и слети у ријеку Уну.

Поменути пут који кроз кањон Уне спаја Бихаћ и Босанску Крупу, због бројних кривина  и уског коловоза је врло опасан, а на много мјеста није адекватно заштићен од обрушавања стијена, па је и раније долазило до оваквих инцидената.

Прије неколико година на почетку пута био је постављен знак да возачи овим путним правцем саобраћају на властиту одговорност, али је због негодовања јавности уклоњен.

"Туга ,туга до бола!", "Лијепа моја Ена. Још увијек вјеровати не могу ...","Нек ти је вјечни рахмет. А свако ко те познавао ће имати само лијепа сјећања на тебе. Наша Ена, наше насмијано лице кроз Крупу на млину што сједи ...", "Оде још једна лијепа цура из мог града нека ти је вјечни рахмет памтимо те као лијепу и веселу цуру која преде преко моста са осмијехом на лицу ...", само се неки од коментара на друштвеним мрежама.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм