Возач ухапшен

Потјера за шкодом: У ауту пронађено 70 килограма дроге и више хиљада евра

  • Извор: АТВ
  • 28.03.2024. 16:21

Припадници МУП Тузланског кантона пронашли су у аутомобилу шкода октавиа око 70 килограма дроге канабис, тржишне вриједности од 350.000 до 400.000 KМ, а након што је МУП Републике Српске дојавио да се наведено возило није зауставило на контролном пункту ПС Добој 2, као ни на контролном пункту на подручју надлежности ПС Добој Исток.

Возач аутомобила је ухапшен, а АТВ незванично сазнаје да се ради о  Ранку Давидовићу из Требиња. Он је, како сазнајемо, побјегао добојској полицији, односно није стао на њихов знак, а једног полицајца је закачио аутомобилом. Потом је организована потјера за њим, све до Грачанице гдје је и ухапшен. У аутомобилу је пронађено 70 килограма канабиса и око 11.000 евра.

Он је ухапшен јуче а претрес возила је извршен данас по  налогу и под надзором Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

„Приликом претресања пронађено је и привремено одузето три транспортне торбе у којима се налазило 70 пакета са око 70 килограма зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу канабис сатива, тржишне вриједности од 350.000 до 400.000 KМ, новац у различитим апоенима у вриједности око 11.000 евра, мобилни телефон, возило шкода октавиа и други предмети који се доводе у вези са почињењем кривичног дјела“, саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

Осумњичени је након криминалистичке обраде, уз Извјештај са доказима, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога из члана предат Кантоналном тужилаштву Тузланског кантона на надлежно поступање.


(Фото: МУП ТК)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: