Зворник

Посредници покушавају ”испеглати” напад на радника ”Регионалне Депоније”

Службеници СИПА, који су пријављени за наношење повреда раднику ”Регионалне Депоније” М.М. из Зворника, још нису идентификовани, а како сазнаје АТВ одређени посредници покушали су контактирати оштећеног како би ”испеглали” ситуацију!

”Након што је цијели случај доспио у медије, одређени посредници су се јавили људима блиским оштећеном у намјери да изгладе ситуацију. До контакта с оштећеним није дошло и поручено им је да се обрате полицијским инспекторима који воде истрагу”, каже извор АТВ-а.

Случај је пријављен као кривично дјело наношење тјелесних повреда које се гони по приједлогу оштећеног па и не чуди покушај ”пеглања” и утицаја на повријеђеног радника. Ипак коначну квалификацију дјела донијеће Окружно јавно тужилаштво у Бијељини, које води истрагу.

Према пријави М.М. је корјеном длана шаке ударен у чело. Његов здравствено стање је стабилно, али је задржан у зворничкој болници на даљем посматрању.

Скандал: Службеници СИПА нокаутирали радника зворничке ”Депоније”!

Скандал: Службеници СИПА нокаутирали радника зворничке ”Депоније”!

”Пацијент је тренутно стабилно и није животно угрожен. Иницијално се жалио на повраћање што указује на потрес мозга. Урађене су претраге и контролни ЦТ и нема видљивих повреда мозга. Ипак, остаје наредна 72 сата у болници на опсервацији и праћењу”, рекли су за АТВ у ”Болници Зворник”.

Због тога М.М. још није испитан на околности напада и то ће бити учињено након што буде отпуштен из болнице. Очевици догађаја испричали су за АТВ да су се службеници СИПА понашали бахато према радницима ”Депоније”, а занимљиво је да је један од њих за вријеме инцидента био у шорцу.

Као што је АТВ први објавио радник ”Регионалне Депоније” нападнут је на свом радном мјесту у Осмацима код Зворника када су два мушкарца, за које се испоставило да су службеници СИПА, без најаве и дозволе ушли у круг предузећа и дроном кренули да снимају. Радник их је упозорио да не могу ненајављено и без дозволе запослених ништа снимати што је довело до вербалне расправе током које је један од службеника СИПА ударио М.М. у главу.

Ћулум: СИПА има нулти степен толеранције према службеницима који крше закон

Ћулум: СИПА има нулти степен толеранције према службеницима који крше закон

На упит АТВ-а у СИПА су навели да су упознати са овим догађајем.

”Надлежно Одјељење за унутрашњу контролу Агенције, по хитном поступку спровешће све мјере и радње у циљу провјере навода из вашег упита, у вези чега је већ остварена сарадња и са полицијским службеницима МУП-а Републике Српске. Уколико се потврде сазнања да је неко од запосленика Агенције поступао на начин који указује на основ сумње да је почињена повреда службене дужности против истог ће бити предузете одговарајуће мјере”, рекла је за АТВ портпарол СИПА Јелена Миовчић. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм