Тузлански кантон

Поред пута у БиХ пронађен мртав мушкарац, полиција трага за возачем који га је ударио

  • Извор: АТВ
  • 15.09.2023. 10:51

Једна особа је страдала у саобраћајној несрећи која се синоћ догодила на подручју Челића. Ријеч је о пјешаку М.Г. (62) из Челића, а полиција тренутно трага за возачем који га је ударио аутомобилом те побјегао с мјеста догађаја.

Kако су навели из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, полицијској станици у Челићу синоћ око 20 сати је пријављено да се на дионици регионалног пута Челић - Шибошница, у насељу Ратковићи, општина Челић, налази непозната мушка особа.

"Полицијски службеници су изласком на лице мјеста потврдили наводе пријаве, док је љекар Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Челић утврдио да повријеђена особа не даје знакове живота. О наведеном догађају је обавијештен дежурни кантонални тужилац", навели су из полиције.

Дежурни тужилац је руководио увиђајем,  те је утврђено да се на наведеној локацији догодила саобраћајна несрећа у којој су учествовали непознато моторно возило са непознатим возачем и пјешак М.Г. (настањен на подручју опћине Челић, а који је поред себе гурао бицикл.

Kако су закључили из полиције, у току је даљњи рад на утврђивању околности у вези саобраћајне несреће, као и на проналаску и идентификацији возача.

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:20 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ''Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

  • 11:50 Братунац: Обиљежавање страдања Срба Средњег Подриња и регије Бирач, пренос

    '''Братунац: Обиљежавање страдања Срба Средњег Подриња и регије Бирач, пренос

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.