Sukob navijača Partizana i Zvezde

Policijska potraga u Trebinju: Nakon svađe pucao prema grupi navijača

  • Извор: СРНА
  • 27.07.2023. 20:46

Trebinjska policija traga za licima čiji su inicijali V.A. i S.Ž. iz ovog grada, nakon što je S.Ž. ispalio hitac iz vatrenog oružja prema grupi navijača u Starom gradu u Trebinju, a čemu je prethodio verbalni sukob navijačkih grupa, rekao je Srni portparol trebinjskog Okružnog javnog tužilaštva Srđan Vukanović.

Vukanović je naveo da se V.A. i S.Ž. sumnjiče da su izvršili krivična djela teška tjelesna povreda i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja i eksplozivnih materija.

On je naveo da je riječ o navijačkom obračunu koji se dogodio sinoć oko 20.00 časova.

Vukanović je naveo da je u naselju Mokri Dolovi V.A, koji je navijač Partizana, nasrnuo na lice čiji su inicijali P.D. i nanio mu povrede glave tvrdim predmetom. Povrijeđeni je smješten u Opštu bolnicu Trebinju, prenosi Srna.

Policajac iz Banjaluke uhapšen zbog polne zloupotrebe djeteta

Policajac iz Banjaluke uhapšen zbog polne zloupotrebe djeteta

Prema njegovim riječima, nakon toga su se navijači Crvene zvezde okupili kod ugostiteljskog objekta u Starom gradu u Trebinju gdje je došlo do verbalnog okršaja, a S.Ž. je ispalio i hitac iz vatrenog oružja u pravcu grupe navijača.

"Metak je pogodio u automobil u prolazu i nije povrijeđen niko od prisutnih", naveo je Vukanović.

Pogledajte privođenje osumnjičenih koji su uhapšeni u akciji

Pogledajte privođenje osumnjičenih koji su uhapšeni u akciji "Pub"

On je dodao da se V.A, za kojim se traga, sumnjiči za nanošenje teških tjelesnih povreda, odnosno krivično djelo teška tjelesna povreda, a S.Ž. za krivična djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija.

Uviđaj je izvršen na mjestu događaja, a policiji je naloženo da izvše druge radnje u cilju dokumentovanja krivičnog djela.

Пратите нас и путем Вибера