Пуцао из аутоматске пушке

Полиција трага за нападачем који је изрешетао власника "Наше кафане"

  • Извор: Глас Српске
  • 02.01.2024. 12:40

Полиција још увијек трага за нападачем који је хицима из аутоматске пушке изрешетао власник локала "Наша Кафана" Раду Симића, који је задобио прострелну рану стомака и више рана по ногама, потврђено је "Гласу Српске".

Мотив овог оружаног напада се још истражује, а према незваничним информацијама полиција има одређена сазнања од нападачу.

Покушај убиства у Зворнику

Покушај убиства у Зворнику

Повријеђени Симић је након што му је указана помоћ у болници у Зворнику пребачен у Универзитетско клинички центар у Тузли на даље лијечење гдје задржан.

Из Полицијске управе Зворник саопштено је да се све десило првог дана нове године и да је случај окарактерисан као покушај убиства.

- Полицијској станици Зворник око пет часова пријављено је да је у близини једног угоститељског објекта на подручју Зворника непознато лице пуцало из ватреног оружја у правцу лица Р.С. Након пуцњаве нападач се удаљио у непознатом правцу, наведено је у саопштењу.Лице Р.С. је након указане љекарске помоћи у Болници Зворник упућено на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Тузла-стоји у саопштењу ПУ Зворник

Наглашава се да припадници ове управе предузимају све неопходне мјере и радње с циљем расвјетљавања кривичног дјела убиство у покушају.

Из Болнице Зворник раније је потврђено да је пацијент задобио прострелну рану стомака и више рана на доњим екстремитетима, те да је ради опсервације транспортован у УКЦ Тузла.

(Глас Српске)

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)