ПУ Добој

Полиција ради на расвјетљавању пријетњи упућених Сањи Вулић

  • 08.02.2024. 16:46

Полицијска управа Добој саопштила је да ради на расвјетљавању пријетњи упућених шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић.

Из полиције су саопштили да им се јуче обратило лице С.В. и пријавило да је путем друштвених мрежа добило разне пријетеће поруке и коментаре којим се позива на њено убиство, као и да је од трећих лица ово лице неовлаштено снимано и јавно објављивано.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој предузимају све потребне мјере и радње из своје надлежности у циљу расвјетљавања кривичних дјела угрожавање сигурности, неовлаштено објављивање туђег списа, портрета и снимка и јавно излагање порузи због припадности одређеној раси, вјери или националности, наводи се у саопштењу.

Пријетње по живот шефу Клуба посланика СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Сањи Вулић упућене су са више налога на друштвеним мрежама након суђења предсједнику Републике Српске Милораду Додику у Суду БиХ, а међу онима који пријете је и бивши припадник одреда "Ел муџахедин" Санин Муса.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм