Спријечено самоубиство

Полицајци спасили живот Приједорчанину

Полицијски службеници ПУ Приједор спасили живот мушкарцу из Приједора који је покушао да се објеси, али су га полицајци дословно скинули са вјешала!

Како сазнаје АТВ полицајци су другим поводом били у близини, када су дошли до информације да један мушкарац покушава себи да одузме живот. Одмах су реаговали, ушли у кућу и човјека затекли објешеног, са омчом око врата и спасили га сигурне смрти. Мушкарац је преживио и превезен је у болницу на даље лијечење.

У ПУ Приједор наводе да се све одиграло око 19.35 часова.

”Приликом интервенције полицијски службеници су дошли до сазнања да је једно лице покушало себи одузети живот. Брзом интервенцијом полицијских службеника лице је спашено, а након указивања  медицинске помоћи лице је превезено у здравствену установу”, наводе у ПУ Приједор.

Додају да је поступање двојице полицајаца ПС Приједор похвалио начелник ПУ Приједор Драган Милојица.

”Овим чином полицијски службеници су још једном показали да је брига о грађанима главни приоритет”, наводи се у саопштењу.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

    Серија: Црна Гуја (Р) (12+)

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица